Tyvek wristband with 1" stub (25 mm)

Fedezze fel a kényelmet és sokoldalúságot a Tyvek karszalagokban, amelyek ideálisak strandokhoz, fürdőkhöz, koncertekhez és discokhoz. Ezek a karszalagok tökéletes választás a szórakozási eseményekhez, és számos előnnyel járnak, amelyek megkönnyítik az életet és garantálják, hogy az esemény minden pillanata zökkenőmentes legyen.
A Tyvek karszalagokat úgy terveztük, hogy a legjobbat nyújtsák Önnek. Könnyű anyaguknak köszönhetően kényelmesen viselhetők egész nap és éjszaka, anélkül, hogy zavaró lenne. Ragasztóval záródik, mely lehetővé teszi, hogy a karszalag tökéletesen illeszkedjen az ön csukló méretéhez, így nem kell aggódnia, hogy lecsúszik vagy elveszik.
Miért jó választás a strandoknak? A Tyvek karszalagok vízállóak, tehát a fürdőzés és a vízi tevékenységek során sem kell levenniük. Ez azt jelenti, hogy könnyedén élvezheti a tengerparti szórakozást anélkül, hogy aggódna a karszalagjával kapcsolatos problémák miatt.
Fürdőkben és medencékben is kiváló választás a Tyvek karszalag. Az anyaguk nem veszi fel a vizet, így nem lesz  kényelmetlen viselni, még akkor sem, ha hosszú ideig a vízben tartózkodik. A karszalagok gyorsan száradnak, amint kijön a vízből, így nincs szükségük hosszú ideig tartó szárításra.
Koncertek rendezvények és discok esetén a Tyvek karszalagok nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is. Az egyedi minták és a vibráló színek lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a tömegből és kifejezze személyes stílusát. Ráadásul a karszalagok rendkívül ellenállóak és tartósak, valamint sorszámmal vannak ellátva, ezzel biztosítják az elszámolást a pénztárral.
Mindig pontosan tudhatja a fizető vendégek számát, illetve kiszűrhetőek a fizetés nélkül bejutott személyek.

9product 19
Filter
Colour