Névjegykártya

Névjegykártya
Névjegykártya
Névjegykártya
Névjegykártya
Névjegykártya
Névjegykártya

Professzionális névjegykártya gyártás. Minőségi, egyedi grafikával nyomtatott üzleti névjegyek gyártását vállaljuk. Ha szűkös a határidő expressz gyártás is kérhető.

Minden névjegykártya rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!

Details

Anyag: fényes vagy matt, vastag vagy vékony papír. 
Méret: 9 x 5 cm
Legkissebb rendelhető mennyiség: 100 db

A névjegykártyákat különböző papírtípusokban készítjük, hogy alkalmazkodhassunk az egyedi igényekhez. Választhatóak fényes vagy matt felületek, vastag vagy vékonyabb papírok. 


FELIRATOZÁS
A szövegeket, betűtípus megjelöléssel kérjük megküldeni.
A logót, egyéb grafikai elemeket vektoros formátumban (eps, ai, pdf) küldd meg nekünk. Ebből tudunk szépen dolgozni.


EXPRESSZ FELIRATOZÁS
A feliratos rendelések átlagos gyártási ideje 3-4 munkanap, de ha szükséges 24 vagy 48 órás gyártást is kérhetsz.Kreatív és testreszabott egyedi design. A névjegyeket úgy tervezd meg, hogy harmonizáljanak a céged arculatával és üzenetével. A kreatív grafikák, színes képek és vonzó szövegek segítségével kitűnhetsz a tömegből. 

A céges névjegykártyák segítenek az emlékezetesség növelésében. A színes grafikák, logók segítenek, hogy üzeneted hatékonyan jelenjen meg az első pillantásra. Az egyedi, prémium névjegykártyákkal hatékonyabban építheted céged imázsát és segít a hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítésében.Minden névjegykártya rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!

Info
Article No.
BP930503
Minimum order quantity
50 pcs
Additional products
Similar products