Szórólap

Szórólap
Szórólap
Szórólap
Szórólap

Professzionális szórólap gyártás. Minőségi, egyedi grafikával nyomtatott szórólapok, brossúrák gyártását vállaljuk. Ha szűkös a határidő expressz gyártás is kérhető.

Minden szórólap rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!

Details

Anyag: vastag vagy vékonypapír. Általában 160 g.
Méret: egyedi méret. Maximum A/3-as.
Legkissebb rendelhető mennyiség: 50 db

Rugalmas méret és papírtípusok közül lehet választani. A szórólapokat számos méretben és különböző papírtípusokban készítjük, hogy alkalmazkodhassunk az egyedi igényekhez. Választhatóak fényes vagy matt felületek, vastag vagy vékonyabb papírok. 


FELIRATOZÁS
A szövegeket, betűtípus megjelöléssel kérjük megküldeni.
A logót, egyéb grafikai elemeket vektoros formátumban (eps, ai, pdf) küldd meg nekünk. Ebből tudunk szépen dolgozni.


EXPRESSZ FELIRATOZÁS
A feliratos rendelések átlagos gyártási ideje 2-3 munkanap, de ha szükséges 24 vagy 48 órás gyártást is kérhetsz.Kreatív és testreszabott design. A szórólapokat úgy tervezd meg, hogy harmonizáljanak a céged arculatával és üzenetével. A kreatív grafikák, színes képek és vonzó szövegek segítségével kitűnhetsz a tömegből. 

Céges szórólapok segítségével könnyen reklámozhatod termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Hatékony reklámeszköz, aminek segítségével hatásosan tudod megszólítani a célközönségedet.Minden szórólap rendelésre egyedi árajánlatot adunk. Érdeklődj e-mailben vagy a +36202643849 telefonszámon!

Info
Article No.
BP372849
Minimum order quantity
50 pcs